HTML

Okosjáték - Fejlesztő játékok 3-12 éves korig

A Blog fejlesztő játékokról szól: kapható legjobb fejlesztő játékok ajánlásával, online játszható, kinyomtatható és otthon elkészíthető oktató, logikai, készségfejlesztő és egyéb fejlesztő játékokról.

Friss topikok

  • tanarbazis: Sziasztok! A budapesti magántanár-adatbázis! www.tanarbazis.hu Keress tanárt vagy jelentkezz T... (2015.09.26. 22:05) A legjobb fejlesztő játékok egy helyen
  • tanarbazis: Sziasztok! A budapesti magántanár-adatbázis! www.tanarbazis.hu Keress tanárt vagy jelentkezz T... (2015.09.26. 22:04) Csillagsakk

Linkblog

"Korababa" fotópályázat

2011.05.27. 13:58 Okosjáték

Nyerj Te is!
A koraszulott.com oldal keresett meg minket, és megtiszteltetésnek érezzük, hogy felajánlhattunk játékokat ehhez a fotópályázathoz. A pályázat NEM babaszépségverseny, hanem fotópályázat. Témája bármi lehet, ami koraszüléssel, koraszülöttekkel foglalkozik.
A pályamunkák beküldési határideje: Június 12. (vasárnap) éjfél.
Június 19-ig lesz lehetőség a képekre szavazni.
A díjak főként játékokat, könyveket tartalmaznak.
További részletek itt: www.koraszulott.com 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fejleszto-jatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr473309285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása